Project: Democratie

Ontwikkeling, Opbouw FNVdigitaal. Van A. naar B.

FNVdigitaal.nl = Ontwerp van Amerikaanse campus universiteit etc. 30.000 deelnemers >>>  vakorganisatie, beweging met sectoren?, lokale en beroeps-, vakmatige netwerken
A.
Academische eenheden stellen uw leden in staat om zichzelf en hun groepen te identificeren met de juiste indeling binnen uw instelling. Maak de top-level unit types aan die het beste beschrijven hoe uw instelling is georganiseerd – bijvoorbeeld afdelingen die zich binnen divisies bevinden – en definieer vervolgens de specifieke units binnen elk type. De leden kunnen zich dan met deze eenheden associëren bij het bewerken van hun profiel of bij het beheren van hun groepen.
B.
Vakbond-organisatie eenheden stellen uw leden in staat om zichzelf en hun groepen te identificeren met de juiste indeling binnen uw instelling/koepel/organisatie.
Maak de top-level unit types aan die het beste beschrijven hoe uw instelling/koepel/organisatie is georganiseerd – bijvoorbeeld afdelingen/netwerken die zich binnen divisies/sectoren bevinden – en definieer vervolgens de specifieke units binnen elk type.
De leden kunnen zich dan met deze eenheden associëren bij het bewerken van hun profiel of bij het beheren van hun groepen.
Ontwikkelgroep – Project FNVdigitaal

Reacties (3)

 1. ducks schreef:

  Mooie StartUp!

 2. johan horeman schreef:

  ziet er heel mooi uit als iets om aan te bieden aan de verschillende sectoren branches en afdelingen. Voor Amsterdam is 30.000 genoeg om ieder lid z’n eigen platform te geven. 😉

 3. johan horeman schreef:

  Nu gaat het erom een goede en aantrekkelijke regel te formuleren om mensen te stimuleren deel te nemen aan de discussie over een vrije en democratische vereniging.
  Tot nu toe:
  Zorg dat je erbij komt …
  tot
  Commons zijn gewoon, doe gewoon mee met de bond …
  Het moet beter.

Reacties plaatsen zijn uitgeschakeld voor dit document.